skip to Main Content

VC Networks is ook in staat is tot het volledig aanleggen van uw draadloze netwerk! Met de productlijn van Aerohive leveren wij een volledig werkend WiFi-netwerk bij u op en zijn wij tevens in staat dit op juiste wijze te onderhouden. Unieke feature vanuit Aerohiveis dat separate controllers volledig overbodig zijn!

Oplossingen in elke situatie
Het portfolio voorziet in verschillende access points conform de laatste WLAN standaarden en afhankelijk van de keuze geschikt voor 2,4GHz en 5GHz frequenties.De access points zijn allemaal geschikt voor PoE (Power-over-Ethernet) maar kunnen uiteraard ook met een adapter worden gevoed. Indoor, outdoor en richtantennes zijn in diverse varianten beschikbaar.

Aanvullende software
Aanvullend op de fysieke producten van Aerohive biedt de productlijn ook de beheersoftware “Hivemanager”. Omdat Hivemanager (anders dan met een controller) niet actief betrokken is bij het verkeer of doorsturen van informatie, maakt deze architectuur een einde aan de complexiteit en afhankelijkheid van een oplossing op basis van een controller. Het beheer vindt centraal plaats. Continuiteit van uw werkende netwerk is hiermee optimaal gewaarborgd. Middels toepassing van de Hivemanager kunt u zelf bepalen op welke wijze u het netwerk wilt (laten) configureren.

VC Networks adviseert, ontwerpt, configureert en ondersteunt. Ook dekkingsmetingen kunnen door ons worden uitgevoerd. Neem contact met ons op als u binnenkort ook wilt beschikken over een volledig dekkend en betrouwbaar draadloos netwerk?

Back To Top