skip to Main Content

Voor het aanleggen van nieuwe of het vervangen van bestaande netwerk bekabeling voor uw data en telecom toepassingen is een gedegen inventarisatie vooraf, een passend advies en ten slotte een deskundige uitvoering noodzakelijk. Het gaat ten slotte om de infrastructuur waarover uw volledige bedrijfsnetwerk en alle interne en externe communicatie gaat lopen. Stabiliteit en betrouwbaarheid van het op te leveren netwerk is dus van levensbelang voor uw onderneming. VC Networks is een ervaren speler in dit vakgebied. Wij werken enkel met hoogwaardige, gecertificeerde materialen en actuele maar beproefde technologie.

Door het continue bijscholen en certificeren van onze medewerkers volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur, de nieuwste toepassingen en bijbehorende producten op de voet. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten oplossingen te bieden waarin zoveel als mogelijk rekening wordt gehouden met toekomstige uitbreidingen en te verwachten behoeften. Uiteraard wordt uitgegaan van uw specifieke situatie, uw behoeften maar ook uw budget. Omdat wij niet gebonden zijn aan merken en fabrikanten kunnen wij ons advies baseren op wat uw onderneming werkelijk nodig heeft zonder de kwaliteit en de duurzaamheid van materialen en producten uit het oog te verliezen.

Wist u dat wij met onze partners ook complete automatiserings projecten preventief onderhoud en systeembeheer voor u kunnen verzorgen?

Back To Top