skip to Main Content

VC Networks levert complete camera systemen voor bewaking van bijvoorbeeld bedrijfspanden, kantoren, magazijnen, winkels en buitenterreinen.

Het hele traject van advies tot en met de functionele oplevering en niet te vergeten het regelmatige onderhoud is bij ons in goede handen. Naar gelang behoefte en de situatie op locatie stellen wij een compleet pakket samen bestaande uit:

  • hard- en software systeem
  • harddiskrecorder met schaalbare opnamecapaciteit
  • camera’s met passende opties zoals lensen, buitenbehuizingen en montagebeugels
  • en natuurlijk de noodzakelijke bekabeling in en om het pand.

Een camera systeem is in eerste instantie een preventief middel tegen diefstal of inbraak. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan kunt u echter met grote waarschijnlijkheid aan de hand van uw opnames de dader identificeren.

Los van de veiligheidsfunctie van camera systemen zijn er natuurlijk ook andere toepassingen denkbaar zoals videoconferencing of andere vormen van beeldcommunicatie.

Wilt u een advies op maat voor een betrouwbaar en degelijk camera systeem neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Wist u dat wij ook voor particulier en kleinzakelijke toepassingen een betaalbare camera oplossing aanbieden? Vraag ons naar “Hector” de professionele oplossing voor gebruik met tot 4 camera’s…

Back To Top